ایرانسل با اشاره به همه این زیانها نیاز جدی خود را به مساعدت و حمایت اعلام کرده و در این راستا به اصل مورد اشاره در ماده 22 موافقتنامه مجوز این شرکت اشاره کرده است: «تغییرات بدون توافق کتبی بین دارنده پروانه و سازمان و در صورتی که تغییرات تأثیرات نامطلوب عمده ای بر وضعیت دارنده پروانه و چشم انداز تجاری وی داشته باشد، دارنده پروانه حق دریافت خسارات عادلانه و کافی را خواهد داشت و میزان این غرامت ها مطابق با مبالغ اشتراک درآمد خواهد بود. اگر کالا به سازمان پرداخت شود، تسویه می شود.»
تصاویر نامه های شرکت های ایرانسل، شاتل و مبین نت در حالی منتشر شده است که اخباری از وضعیت نامطلوب سایر اپراتورها به گوش می رسید.
آمار سایت کدال از درآمد شرکت همراه اول در ماه های مهر و آبان نیز حکایت از کاهش چشمگیر درآمد این اپراتور داشت. این اپراتور در مهرماه پس از اختلالات و محدودیت های اینترنت کشور بیش از 740 میلیارد تومان را تجربه کرد و درآمد این اپراتور در آبان ماه نیز 192 میلیارد تومان کاهش یافت که در مجموع 936 میلیارد تومان زیان برای این اپراتور به همراه داشت. این شرکت.
همچنین نامه یاسر رضاخواه، مدیرعامل رایتل که اوایل آبان ماه به وزیر ارتباطات نوشته شده بود، از کاهش درآمد و احتمال ورشکستگی این اپراتور خبر داده بود.
رضاخواه در این نامه آورده است: «در اثر اعمال محدودیت مذکور و کاهش مصرف و کاهش ترافیک داده در هفته های اخیر، عملاً نیمی از ظرفیت شبکه دیتای شرکت خدمات ارتباطی رایتل و به تبع آن، سهم درآمدی خدمت مذکور از محل منابع درآمدی مربوطه (که حدود 86 درصد است) تحت الشعاع قرار داده و منجر به کاهش 14 میلیارد ریالی درآمد روزانه و زیان حدود 302 میلیارد ریالی از کل درآمد طی 21 سال اول شده است. روزهای محدودیت
با توجه به اینکه وزیر ارتباطات در پاسخ به این نامه رضاخواه توضیحی در خصوص حمایت یا مساعدت از این اپراتور نداده و تنها گفته است که رایتل در گذشته مشکلات مالی داشته و این نامه مبنای کارشناسی ندارد. “، امید چندانی به ارائه راه حل و پاسخ نیست. برای سایر اپراتورها نیز مناسب است. با این حال باید منتظر ماند و دید وزارت ارتباطات چه راهکارهایی برای جبران خسارت اپراتورها در نظر می گیرد و البته نهادهای امنیتی چه برنامه ای برای تداوم وضعیت اینترنت کشور دارند.