معاون وزیر کشور: اگر دغدغه ای برای کنکور وجود داشته باشد باید اینترنت را قطع کنیم


سید مجید میراحمدی در جلسه تشریح ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت دوم آزمون سراسری 1402 که صبح امروز برگزار شد، گفت: در خصوص قطع شدن اینترنت در آزمون سراسری، مسئولان معتقدند که سلامت آزمون حق علاقه مندان است اما از سوی دیگر استفاده از اینترنت حق سایر افراد است در واقع باید با توجه به اهمیت موضوع انتخاب کرد. نگرانی برای آزمایش وجود دارد، ما باید اینترنت را قطع کنیم.”

به گزارش ایسنا، وی در ادامه بر اهمیت کنکور سراسری برای دانش آموزان، والدین و نزدیکان آنها تاکید کرد و بر کیفیت، سلامت و نظم در آزمون سراسری تاکید کرد. به گفته وی برگزاری آزمون با رعایت استانداردهای امنیتی، بهداشتی، کیفی و لازم نشانه کارآمدی، توانمندی، امنیت و اقتدار انتظامی کشور است: از این رو تمامی نهادهای مسئول خود را موظف به کمک به سازمان سنجش و سنجش می دانند. وزارت علوم در این زمینه مهم است.»

میراحمدی خاطرنشان کرد: وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش برای تامین امنیت کنکور درخواست کمک کرده اند تا بخشنامه ای در شورای تامین کشور تصویب شود و در همه دستگاه ها تکلیف شود. رسیدگی به موضوع: این موضوع مورد استقبال وزیر کشور قرار گرفت و بخشنامه جانبی آماده سازی و تکلیف دستگاه ها مشخص شد.

به گفته وی، سال گذشته دستورالعملی در این زمینه تهیه شد و یکی از سالم ترین آزمایش ها تجربه شد: «و این جای خوشحالی همه ماست، البته این موضوع کافی نبود و تغییراتی را متناسب با آن انجام دادیم. تحولات و تغییرات در فرآیند حفاظت از آزمون.

معاون امنیتی وزیر کشور در ادامه گفت: تامین امنیت آزمون موضوعی نیست که بتوانیم به راحتی از پس آن برآییم و در این صورت مطالبات مسئولان معاینه را بررسی خواهیم کرد که چه اقدامات تکمیلی تضمین کننده سلامت و ایمنی است. : اینترنت قطع است یا خیر. حقوق داوطلبان و خانواده های آنها برای ما مهم است و خود را موظف به حفظ این حقوق می دانیم و با در نظر گرفتن این موضوع، آنچه را که لازم است انجام می دهیم.»

سوم خرداد وزیر ارتباطات اعلام کرده بود که سیاست این وزارتخانه این است که برای هیچ چیز اینترنت را قطع نکند، اما: البته تصمیم گیرنده ما نیستیم، شوراهای مربوطه تصمیم گیرنده این موضوع هستند.

پیش از این، بسیاری از مشاغل با قطع شدن اینترنت همراه در مرحله اول آزمایش سراسری 1402 آسیب دیدند. گزارش افراد زیادی در شبکه های اجتماعی منتشر شد که در ساعات قطعی اینترنت قادر به استفاده از دستگاه های POS در فروشگاه ها نبودند و در صف خرید معطل ماندند.

نانوایی هایی که برای مدت طولانی فقط پرداخت با کارت را قبول می کردند در آن روز پول نقد دریافت می کردند. این موضوع با توجه به اینکه دستگاه های خودپرداز پول نقد کمتری ارائه می دهند برای بسیاری مشکل ساز شد.

همچنین برخلاف وعده‌ها مبنی بر قطع اینترنت موبایل تنها در مناطق نزدیک به حوزه امتحانی، کاربران مناطق دور از حوزه امتحانی مانند فرودگاه امام نیز با مشکل قطعی مواجه شدند.

وزارت ارتباطات هنوز به اظهارات امروز رئیس سازمان سنجش و معاون امنیتی وزیر کشور درباره قطعی اینترنت در کنکور واکنشی نشان نداده است.