سونی می تواند ربات های انسان نما را تنها در چند ماه طراحی کند. اما چرا؟


افسانه ها در مورد شورش روبات ها علیه بشریت بسیار قدیمی هستند. حالا به نظر می رسد که شمارش معکوس برای تبدیل شدن این افسانه ها به واقعیت آغاز شده است. در واقع شرکت های مختلف در سرتاسر دنیا سعی در طراحی ربات های انسان نما با هوش و اهداف خاص خود دارند. تاکنون اخبار زیادی در مورد ربات های تسلا و شیائومی CyberOne منتشر شده است و حالا به نظر می رسد یکی دیگر از غول های فناوری دنیا نیز تصمیم گرفته است تا فعالیت خود را در این زمینه آغاز کند. سونی اعلام کرده است که فناوری ساخت سریع ربات های انسان نما را در اختیار دارد و تنها عاملی که باعث شده این شرکت ژاپنی در حوزه رباتیک عقب بماند، نحوه استفاده موثر از چنین محصولی است.

هیرواکی کیتانومدیر ارشد فناوری سونی در مصاحبه اخیر خود به رویترز گفت:

از نظر فناوری، چندین شرکت در جهان، از جمله سونی، فناوری کافی در اختیار دارند تا به محض اینکه مشخص شود چه کاربردهایی برای روبات‌های انسان‌نما امیدوارکننده‌تر است، به سرعت چنین محصولی را تولید کنند.

کیتانو وی در ادامه اظهار داشت که هر شرکتی ماموریت خود را دنبال می کند و این امر در مورد ربات های انسان نما نیز صادق است. هنگامی که شرکت ها متوجه شدند که این ماشین ها چگونه می توانند مفید باشند، امکان ساخت آنها در مدت زمان بسیار کوتاهی وجود دارد.

شاید سونی تا چند ماه دیگر وارد بازار ربات های انسان نما شود

سگ رباتیک سونی آیبو

به گفته گیزچینا، سونی قبلا موفق شده بود یک سگ رباتیک به نام Aibo را آزاد کند. این شرکت ژاپنی تقریباً 20 سال پیش این کار را انجام داد. علاوه بر این سونی از سال 1999 تا 2006 موفق به فروش بیش از 150 هزار دستگاه از این ربات شد.نسخه پیشرفته سگ رباتیک این برند در سال 2018 معرفی شد و پس از 6 ماه عرضه حدود 20000 دستگاه به فروش رسید.

هوندا و هیوندای جزو اولین شرکت هایی بودند که به ساخت ربات های انسان نما روی آوردند و این در حالی است که بسیاری از مردم از دستاوردهای آنها اطلاعی ندارند و در عوض بیشتر جذب اخبار تسلا و شیائومی می شوند. الون ماسک این شرکت قصد دارد هزاران ربات را در کارخانه های تسلا مستقر کند و پس از موفقیت در این مرحله، میلیون ها ربات ساخته شده توسط این شرکت برای سایر کاربران در سراسر جهان تولید خواهد شد.

سونی پایگاه مشتریان بسیار زیادی دارد. این شرکت در واقع تامین کننده شماره یک بسیاری از بخش های صنعت فناوری در جهان است. این غول فناوری ژاپنی می داند که کلمات «موسیقی» و «بازی» چگونه کار می کنند و به همین دلیل درآمد قابل توجهی در این دو حوزه به دست می آورد. ما می‌توانیم ساعت‌ها در مورد نکات مثبت سونی صحبت کنیم، بنابراین اگر این شرکت تصمیم بگیرد وارد حوزه ربات‌های انسان‌نما شود، احتمالاً صنعت را به سمت توسعه سریع‌تر سوق خواهد داد.