تصویر جعلی هوش مصنوعی از انفجار ساختمان پنتاگون منجر به سقوط بازار سهام شد


اگرچه برخی منابع می گویند مشخص نیست که آیا تصویر جعلی انفجار پنتاگون واقعاً توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است یا خیر، اما نشانه هایی وجود دارد که این فرضیه را تایید می کند. به عنوان مثال به نظر می رسد نرده دور ساختمان در پیاده رو آب شده است و از طرفی قاب پنجره های ساختمان کاملاً در یک راستا قرار ندارند.

پس از انتشار یک عکس جعلی از انفجار پنتاگون، اداره آتش نشانی آرلینگتون در توییتی نوشت: “آژانس حفاظت نیروی پنتاگون و اداره آتش نشانی شهرستان آرلینگتون از گزارش های رسانه های اجتماعی مبنی بر وقوع انفجار در نزدیکی پنتاگون مطلع هستند. “هیچ انفجاری در این منطقه رخ نداده است. هیچ خطری مردم را تهدید نمی کند.»

توییتر اکنون متن پست جعلی انفجار پنتاگون را با توضیح زیر به روز کرده است: “این توییت بر اساس تصویر جعلی ایجاد شده توسط هوش مصنوعی بود.”

از سوی دیگر، بسیاری از حساب‌های توییتر، از جمله رسانه دولتی روسیه که بیش از سه میلیون دنبال کننده دارد، پست جعلی انفجار پنتاگون را بازنشر کردند.

این اتفاق نشان می دهد که استفاده از ابزارهای فعلی هوش مصنوعی می تواند عواقب بسیار جدی و مهمی داشته باشد. با توجه به اینکه قابلیت‌های این فناوری هنوز در مراحل اولیه است، احتمالاً در آینده نزدیک شاهد استفاده‌های بیشتری مشابه فیلم‌های جعلی انفجار پنتاگون خواهیم بود.